dinsdag 20 januari 2015

Herziene edities boekenlijstboeken Coutinho

Uitgeverij Coutinho gaat komend voorjaar nieuwe, herziene edities uitbrengen van enkele titels die op de boekenlijsten staan van de Sociale Studies-opleidingen:


Praktijkgericht onderzoek in zorg en welzijnDonk, C. van der, & Lanen, B. van. (2015). Praktijkgericht onderzoek in zorg en welzijn (2e druk). Bussum: Coutinho.
Verschijningsdatum: april 2015.


Ondernemen en innoveren in zorg en welzijnVerhagen, P. (2015). Ondernemen en innoveren in zorg en welzijn: Van signaal naar succesverhaal (2e druk). Bussum: Coutinho.
Verschijningsdatum: april 2015.


Sociaal werk in Nederland


Bijlsma, J., & Janssen, H. (2015). Sociaal werk in Nederland: Vijfhonderd jaar verheffen en verbinden (3e druk). Bussum: Coutinho.
Verschijningsdatum: maart 2015.

Niet herzien, wel nieuw is het boek dat Petra Verhagen, docent Culturele en Maatschappelijke Vorming, schreef met Marianne Dagevos, Jiske Kiers en Jillis Kors. Voor een goede zaak is het eerste boek in het Nederlands met een uitgebreid overzicht van de stand van zaken van sociaal ondernemen en een samenhangende bespreking van theorie en praktijk:

Voor een goede zaakDagevos, M., Kiers, J., Kors, J., & Verhagen, P. (2015). Voor een goede zaak: Sociaal ondernemen in theorie en praktijk. Bussum: Coutinho.
Verschijningsdatum: april 2015.

Klik op de titel voor aanvullende informatie en/of om een (docent)exemplaar te bestellen. Alle titels zijn uiteraard in meervoud besteld voor het studiecentrum.

donderdag 8 januari 2015

Nieuwe ebooks

Er zijn nieuwe ebooks aangeschaft van uitgeverij Bohn Stafleu Van Loghum. Je vindt onderstaande (en vele andere) ebooks via http://specials.han.nl/themasites/studiecentra/zoeken-en-vinden/gedrag-en-maatschappij/boeken/