woensdag 20 april 2016

Symposium “Vaktherapie voor Vluchtelingen”

Incitare, de studieverening Vaktherapetische Beroepen Nijmegen, organiseert op woensdag 18 mei het symposium Vaktherapie voor Vluchtelingen.


Vluchtelingen zijn het gesprek van de dag. Ieder van hen neemt zijn of haar eigen verhaal mee. Het is dan ook van belang dat men ondersteuning dan wel behandeling krijgt voor het omgaan met deze levenservaringen. Door de studenten kennis aan te bieden over het onderwerp vaktherapie en vluchtelingen, krijgen zij een beeld van de diverse vaktherapeutische therapievormen.


Door hierbij te focussen op één doelgroep zijn er ook verschillen en overeenkomsten te zien tussen deze therapievormen. Studenten verbinden en kennis laten nemen van de verschillende vormen van vaktherapie is een van de doelstellingen van Studievereniging Incitare.


Locatie  Albertinum, zaal K 1.10 Heyendaalseweg 121 6525 AJ Nijmegen
Tijd  12:00-17:30 uur
Kosten  5 euro voor leden, 8 euro voor niet-leden.

Aanmelding  Stuur een mail naar educatiecommissie@svincitare.nl met als onderwerp “inschrijving symposium” en hierin je volledige naam vermeld.
Maak vervolgens het bedrag over naar bankrekeningnummer NL96RABO0128435348 ten name van K.W.P. Stals onder vermelding van symposium.
Let op: de opgave is pas definitief wanneer er betaald is!
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor deze dag krijg wordt een bewijs van deelname afgegeven.


Blijf op de hoogte via de Facebookpagina.
   

0 reacties:

Een reactie plaatsen